HTML

muanyagtanyer dobbantasa Izraelbe

Tel Aviv, Izrael 2009 szeptember 14 - december 12.

disambiguation


Friss topikok

Linkblog

000001 - Repülőn

2009.09.15. 15:07 Muadib

Érzékeny (b)első

A repülőn sokan vannak, nyüzsgés. Idegen szavak, mondatok. Kellemetlen érzés vesz hatalmába. Férfi fenék meg az arcomba nyomódik. Egy testvérpár telepszik mellém. Kedvesen, mosolyogva beszélgetésbe elegyedünk. A fiú operatőrnek tanul. A lány nemrég érkezett haza Dél-Afrikából. Szeretik egymást, tisztelettel beszélnek egymással és mindezt teljes egyetértésben. Tomira, a bátyámra gondolok és bekönnyezik a szemem, és egész egyszerűen mert bekönnyezett a szemem máris Annára meg Évire és persze Elzára gondolok. Már nagyokat kell nyelnem. És elérkezik az a pillanat, amikor sorra mindenki a egytől egyig felvillan Károly, Nóra, Manna, Zsuzsa, Julcsi, Anett........a végén a nagy kavalkádban már nem bírom tovább, nem tudom tartani magamat. Szomszédaim meglepetten néznek. Néznek, hogy mi lehet a bajom, nekem meg közben összetörik épp a szívem.

Eddig megkíméltem magam, hogy azon gondolkozzak, hogy elmegyek. Próbálom nyugtatni magam, hogy csak három hónap első körben. De nem sikerül, nem vagyok még mindig nyugodt. Minden megváltozott, hát hogy a kínba ne. Távolodik a 30 évem, és közeledik, ami három órányira van még tőlem.

Ui.  Az első két barátom Izraelből: Reut és Chen Kalifa (Károly lehet, hogy igazad volt csak lehet nekem kell váltanom :))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muadib.blog.hu/api/trackback/id/tr851384042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása