HTML

muanyagtanyer dobbantasa Izraelbe

Tel Aviv, Izrael 2009 szeptember 14 - december 12.

disambiguation


Friss topikok

Linkblog

000003 - Ben Yehuda utca, az esküvők utcája

2009.09.15. 17:48 Muadib

Egyedül a lakásban.

Ugyanolyan érzés mint Budapesten. Egy darabig a barátokkal kommunikálok, aztán munkát keresek online, aztán máris találtam egy interjút holnapra. Megnézem az éttermemet a facebook-on. Aztán hirtelen 2 óra. Még minden szupergyorsan történik.

Nem akarok egyedül kimenni. Kicsit félek. Ki kell mennem. Tök ciki, eljöttem nagy szájjal aztán ki sem merek menni az utcára. Találok magamak egy okot. Kell vennem egy rövidnadrágot. Elmegyek a bevásárlóközpontba annak úgy is hasonlónak kell lennie. Meg légkondicionált is. Nagyon meleg van, egész nap megy a ventillátor. A légkondicionáló miatt az villanyszámla 800 shekel is lehet, ha éjjel nappal megy, ezért csak a ventillátor használunk. 

Szóval úton vagyok,

az utcánk Ben Yehuda tele van esküvői ruhaszalonokkal és fodrászattal. Ez az utca és a Dizengoff egy kis része is az esküvőkből él meg, a másik fele meg az a bárokból, éttermekből, dzsúzokból. Étel és esküvő.

Nagyon meleg van, azon gondolkodok mennyivel jobb lesz majd rövidnadrágban. A Dizengoff centernél egy hatalmas bevásárlóközpont. Óvatlanul nem néztem meg a kapuszámot. Keringek egy jó fél órát és bemegyek az első boltba, veszek egy rövidnadrágot, drágábban mint egyébként lehetne. de legalább szupreül néz ki. Próbálok kikeveredni, még egy fél óra. Mostmár sietnem kell érzem, bár se mobil, se óra nálam, és sehol egy közidőmérő eszköz. Sietés közben iszok egy narancs és gránátalma keveréket. Finom és kb 1000 forintnak felel meg egy fél literes kiadás. Nem is annyira olcsó 20 shekel. 

Noga már vár rám a lakás a kínai nagykövetség mellett van közvetlenül az épületre néz mindkét ablakunk. Talán ezért van a lakásban kicsit sötétebb. Na persze ez a sötét elég világos. Nem olyan, mint az ötkerben, a belső udvaron, a földszinti lakás sötétje.

 

 

  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muadib.blog.hu/api/trackback/id/tr481384398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása