HTML

muanyagtanyer dobbantasa Izraelbe

Tel Aviv, Izrael 2009 szeptember 14 - december 12.

disambiguation


Friss topikok

Linkblog

000008 - A mágnesmatrica története

2009.09.29. 12:19 Muadib

 Az van, hogy most volt Jóm Kippur is. Az engesztelés napja. Minden zárva volt, de tényleg minden, még az orosz boltok is. Egy szem autó nem járt egész Izraelben. Az utcák tele voltak játszó gyerekekkel. Megállt az élet és nekünk nem volt elég tej a hűtőben szóval elég hamar pánik helyzet alakult ki. És feszülten vártuk a naplementét, amikor is a boltok újra kinyottak és a kocsik újra úton voltak. Hahhh, szóval mindenféle ünnem van itten.

Na de mi is a mágnesmatrica története. Szóval ha itt hírdetni akar az ember, nem Klapka szerű hírdetéseket készít a huszadrangú tv csatornák számára, a képernyő előtt lassan felcsusszanó kartontáblával, nem is flájereket nyomtat és elárasztja vele a Budapest szenzációs szórakozóhelyeit, hanem mágnesre nyomtat. Ez több okból is nagyon okos dolog itt. 1. Szinte minden ajtó vasból van, csak van rajtuk egy vékony fa borítás, így egész egyszerűen rá lehet tapasztani. Mind a reklámozó mind a tulajdonos jól jár. 2. Könnyen eltávolítható, 3. de nem utolsó gyűjteni sem, mivel vannak dizájnosabbak is. Nade az én ötletem a mágnesmatrica, mert  2. Ha nincs valami vasból, vagy nem hűtszekrény éppen ;) akkor le lehet szedni a mágnesről és rá lehet ragasztani a kiszemelt helyfoszlányra.  Egy új találmány!!! Most azonnal el kell kezdeni gyártani, partner esetleg? Akinek van rá pénze, hogy befektessen ebbe az új találmányba? Jelentkezni lehet nálam: muanyagtanyer@gmail.com címen. 

 

 

Na de hamár az ajtókról, akkor a lakásról is essék egy két szó. Csináltam fotókat a lakásban egy pár dologról, amik valószínűleg mások mint odahaza. Átlaglakás fogalma. Hm. Itt minden lakás ugyanúgy minimál és mindig koszosnak tűnik. Slendrián munkát vélek felfedezni az éptészeti elő, közben és utómunkálatok színterén. Nagyon slendrián. 

 

A csótányok a luxus lakásokban, mint a déli szegényesebbnegyed bugyraiban. Sőt a csótányok a lábamba ütköznek este a nagy sürgés-forgásban. Viszont itt van szelektív hulladékgyűjtés. Sz.Laci ezt külön neked (x).

Három féle hulladék van megkülönböztetve:

  • 1. MŰANYAGFLAKON 
  • 2. PAPÍRHULLADÉK
  • 3. MINDEN MÁS

A műanyagfalkonokat az utcán elhelyezett, szépen díszített majomketrecbe kell dobálni. 

Szóval itt könnyebb rendet tartani, mert eleve a léc kicsit rezeg és egyébként is alacsonyan van.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://muadib.blog.hu/api/trackback/id/tr591415283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bkv 2009.10.01. 08:59:28

Mar azt hittuk, sosem irsz, s baj van!
Na hal istennek, hogy minden rendben!
Gondolkoztam a dolgon, jovore belevaghatunk a matricamagnes bizniszbe, tamogatom az emigrans magyar muveszeket:))

bkv 2009.10.01. 09:00:19

egyebkent az utolso mondat zsenialis!
süti beállítások módosítása